Takuu- ja tilausehdot

Myönnämme käytetyille tietokoneille 6-12kk takuun, poislukien akut joiden takuu on 3kk. Takuu ei kata ulkoisia vahinkoja, kuten ukkosvauriot tai koneen putoaminen.

Toimitus

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset saman arkipäivän aikana. Toimitusaika postitse on normaalisti 1-2 vuorokautta. Noutona tilatut koneet ovat noudettavissa noutopisteen aukioloaikoina. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 300€:n toimituksiin.

Palautus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus ja se koskee vain yksityisasiakkaita. Tuotepalautuksen toimituskulut maksaa asiakas. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Palautusoikeus ei koske ohjelmistoja.

Kaikissa takuu- ja palautustapauksissa tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse kauppa@atkpojat.fi tai puhelimitse numeroon +358 2 538 8383

Aiheettomissa takuutapauksissa toimituskulut sekä vianselvityksestä aiheutuvat kulut veloitetaan asiakkaalta.

Tuote pitää aina pakata niin, ettei se voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Lähettäjä on vastuussa kuljetuksessa aiheutuneista vaurioista. Ota tietokoneesta varmuuskopiot ennen lähettämistä, emme vastaa kadotetuista tiedoista.

Palautustilanteissa rahanpalautus tehdään samalle maksutavalle kuin asiakkaan alkuperäinen maksusuoritus. Paytrail maksutapaa käyttäessä rahanpalautus kestää yleensä noin 3-5 pankkipäivää.

Emme peri toimituskuluja, jos tuote ei ehdi lähteä asiakkaalle ennen tilauksen perumista.

Asiakaspalautus ja -takuulomakkeen voit ladata tästä.