Tietokoneet

Tietokoneet on ollut ATK-Poikien päätuote jo 20 vuoden ajan ja verkkokaupastamme löydät kannettavat- sekä pöytätietokoneet, käytettynä tai uutena.

Myymämme käytetyt tietokoneet ovat yritysleasingista poistuneita koneita jotka ovat keskimäärin olleet käytössä kolme vuotta, mutta meiltä löytyy myös vuoden tai kaksi leasingissa olleita tuotteita.

Yrityskoneet ovat rakennettu paremmista materiaaleista ja komponenteista, minkä vuoksi ne ovat laadukkaampia ja pitkäikäisempiä.
Meidän koneissa on aina käyttöjärjestelmä nopealla SSD-levyllä. Suosimme Intelin i-sarjan nopeita prosessoreja, mutta myös muutamia AMD Ryzen-tuoteryhmän tuotteita löytyy valikoimistamme.
Käytetty kannettava on todella kustannustehokas vaihtoehto!

Valikoimamme uudet kannettavat valitsemme aina tunnetuilta valmistajilta, kiinnittäen erityistä huomiota suorituskykyyn, valmistusmateriaaleihin, käyttöikään sekä huollettavuuteen.

Uudet pöytätietokoneet saat meiltä valmiina pakettina perus koti- ja toimisto käyttöön tai täysin räätälöityinä kokonaisuuksina esimerkiksi pelaamiseen ja striimaamiseen tai vaativaan työkäyttöön.
Kokoamme räätälöidyt koneet aina myymälässämme juuri sinun toiveittesi mukaan. Valitsemme paketteihimme laadukkaita komponentteja maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi.

Näytetään kaikki 16 tulosta