Yleistä tietoa

Paikallinen tietokoneasiantuntijasi

Ulvilan ATK-Pojat on jo 20 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla yrityksiä sekä yksityishenkilöitä tietokoneongelmissa ja laitehankinnoissa. Teemme koneen korjaukset ja huollot ripeästi ja laadukkaasti sekä hoidamme tarvittaessa puolestasi koneen ohjelmisto- ja käyttöjärjestelmäpäivitykset. Tämän lisäksi myymme uusia ja käytettyjä tietokoneita liikkeessämme ja verkkokaupassamme. Ammattitaitomme lisäksi valttimme on nopeus ja keskimääräinen huoltoaikamme on vain päivästä kahteen.

Ulvilan liikkeessämme pidämme perusvarastoa tietokoneiden kokoamiseen ja päivittämiseen, mutta tarvittaessa voimme toimittaa myös toiveiden mukaan kootun konepaketin sekä erilaisia erikoistuotteita. Meillä on aina iloinen ja mukava palvelu, älä siis epäröi soittaa tai tulla käymään tietokoneongelman tai laitehankinnan osuessa kohdallesi.

Myymälästämme löydät myös näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja tarvittavat tietokonekaapelit aina suoraan hyllystä.

Jos etsit tietokoneisiin liittyvää laitteistoa, älä etsi pidemmältä. Katsomme tuotteelle aina kilpailukykyisen hinnan, mahdollisimman nopealla saatavuudella.

Tietoa käytetyistä tietokoneista

Verkkokaupassamme myynnissä olevat käytetyt tietokoneet ovat yleensä olleet yrityskäytössä 2-4 vuotta ja palautuneet sen jälkeen myyntiin.

Tyhjennämme koneet ja asennamme tuoreimman version käyttöjärjestelmästä. Kaikki koneet asennetaan SSD-kiintolevylle. Emme käytä käyttöjärjestelmälevyina koskaan vanhoja HDD-levyjä.

Yrityskäyttöön suunnatut kannettavat ovat laadultaan ja tehoiltaan huomattavasti markettikoneita järeämpiä. Näin ollen muutaman vuoden ikäinen yritysläppäri on monesti pitkäikäisempi, nopeampi ja halvempi vaihtoehto. Yritysmalleihin on myös hyvin saatavilla varaosia ja koneet ovat helposti korjattavissa.

Käytettyjen tietokoneiden kuntoluokitukset on kuvattu täällä, ja verkkokaupan takuu- ja toimitusehdot löydät täältä.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.