Logitech Signature K650 – Graphite langaton näppäimistö

59,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 920-010951 Osastot: ,

Kuvaus

Helpota oloasi ja vietä pitkät työpäivät pöydän ääressä mukavasti. Signature K650 on kehitetty käyttömukavuus- ja tuottavuusominaisuudet edellä. Päivitetyillä pikanäppäimillä, integroidulla kämmentuella ja syvillä, pehmustetuilla näppäimillä varustettu Signature K650 on suunniteltu vastaamaan kaikkiin päivittäisiin tarpeisiisi ja tarjoamaan sinulle käyttömukavuutta tuntikausiksi.

Käyttömukavuutta koko päiväksi
Nauti mukavuudesta jokaisella näppäinpainalluksella ja lisää tuottavuutta. Signature K650:ssä on integroitu pehmeä kämmentuki ja syvät, pehmustetut näppäimet, jotka tarjoavat tyydyttävän näppäilykokemuksen työpöytäsi ääressä koko pitkän päivän ajan.

Tehokkuutta ilman ponnistelua
Saat enemmän aikaan Signature K650:n täysikokoisella asettelulla, jonka avulla voit käyttää sinulle sopivia pikanäppäimiä ja säästää aikaa komennoilla, kuten kuvakaappaus, mikrofonin mykistys ja mykistyksen poistaminen sekä verkossa siirtyminen.

Toimii monilla alustoilla
Mikä tahansa asennus tai alusta sinulla onkaan, Signature K650 toimii lähes kaikissa käyttöjärjestelmissä – Windows, macOS, Linux , ipadOS, iOS, Android. Lisäksi sillä on Works with Chromebook -sertifiointi.

Muodosta yhteys makusi mukaan
Yhdistäminen laitteisiin on helppoa langattoman Bluetooth Low Energyn tai mukana tulevan Logi Bolt USB -vastaanottimen ansiosta. Saat vahvan, luotettavan langattoman yhteyden jopa 10 metrin säteellä (kantama voi vaihdella ympäristön ja käyttöolosuhteiden mukaan). Sen avulla voit valita joustavasti työskentelypaikkasi ja pitää työpöytäsi siistinä ja ilman johtoja.

Luotettava ja vaivaton
Sinun ei tarvitse huolehtia näppäimistöstäsi. Signature K650 toimii niin kauan kuin tarvitset sitä, eikä se tarvitse uusia paristoja jopa 36 kuukauteen (paristojen kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan). Se on myös erittäin helppo puhdistaa ja se on roiskeenkestävä 60 millilitraan asti.

Logitech Signature K650 ominaisuudet:

 • Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tuotekuva on viitteellinen.
 • Yhteystyyppi: Langaton Bluetooth Low Energy (Bluetooth 5.1) tai Logi Bolt USB -vastaanotin
 • Langaton kantama: 10 m (langaton kantama voi vaihdella käyttäjän sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan)
 • Akun kesto: 36 kuukautta (pariston kesto voi vaihdella käytön ja tietokoneen käyttöolosuhteiden mukaan)
 • Merkkivalot: päällä Caps Lock, yhteyspainike ja pariston tila
 • Mukautussovellus: Logi Options+ -sovelluksen tukema Windowsissa ja macOS:ssa (saatavilla Windows- ja macOS-laitteille osoitteesta logitech.com/optionsplus)
 • Kestävä kehitys: Muoviosat 28 prosenttia kierrätysmuovia (ei koske painopiirilevyn, johtojen ja pakkauksen muovia), sertifioidusti hiilineutraali
 • Järjestelmävaatimukset Logi Bolt -USB-vastaanotin: Vapaa USB-portti, Windows 10, Windows 11 tai uudempi. Mac 10.15 tai uudempi, Linux
 • Järjestelmävaatimukset Bluetooth Low Energy: Langaton Bluetooth Low Energy Wireless -tekniikka, Windows 10, Windows 11 tai uudempi, Mac 10.15 tai uudempi, ChromeOS-laitetta tuetaan ChromeOS-käyttöjärjestelmässä ja yleisimmissä Linux-jakelupaketeissa ilman lisäohjaimia, Linux-laitetta tuetaan ChromeOS-käyttöjärjestelmässä ja yleisimmissä Linux-jakelupaketeissa ilman lisäohjaimia, iPadOS 14 tai uudempi, iOS 14 tai uudempi, Android 8.0 tai uudempi, valinnaisen Logi Options+ -mukautussovelluksen lataaminen edellyttää internet-yhteyttä
 • Mitat (K x L x S): 193,5 x 457,3 x 24 mm
 • Paino: 700,23 g ilman vastaanotinta (1,8 g) ja sisältäen 2 AA-alkaliparistoa (48,23 g)
 • Pakkauksen sisältö: Signature K650 -näppäimistö, 2 AA-paristoa (valmiina paikoillaan), Logi Bolt -USB-vastaanotin, käyttäjän dokumentaatio